Direktlänk till inlägg 29 oktober 2016
Du behöver:
300 g Smör6 ägg
7½ dl strösocker
4½ dl vetemjöl
1½ dl kakao
1 msk vaniljsocker
100 g mörk choklad
500 g Kesella kvarg dulce de leche
Sätt ugnen på 175°. Smält smöret i en kastrull. Låt svalna något och rör samman med ägg, socker, mjöl, kakao och vaniljsocker. Smält chokladen över vattenbad eller i mikro. Rör ner den i smeten. Häll smeten i en långpanna med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen 20-25 min. Låt svalna. Skär kakan i bitar och servera med en klick kvarg.
Hittat på Arla
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 | 18 |
19 |
20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|