Direktlänk till inlägg 2 augusti 2017
Du behöver:
3 st Ägg
2,5 dl rysk yoghurt (17 % fetthalt)
0,5 dl ovispad grädde (40 % fetthalt)
2,5 dl mandelmjöl
2 msk sesamfrön
1 msk fiberhusk
1 msk bakpulver
4 msk kokosmjöl
1 tsk salt
Gör så här:
Sätt på ugnen på 180 grader.
Vispa ihop ägg, rysk yoghurt och ovispad grädde med elvisp.
Blanda sedan i de torra ingredienserna.
Häll i den fasta smeten i en liten långpanna (min är 17x24 cm) klädd med bakplåtspapper och strössla över flingsalt.
Grädda i mitten av ugnen i 180 grader i ca 25 min
Ta ut brödet ut formen och låt svalna, gärna på ett galler. Dela i lämpliga bitar och halvera så att brödet får en uppesida och en nersida. Brödet går finfint att äta som det är, rosta, använda som bas till vitlöksbröd och gratinerade smörgåsar. Ett allroundbröd med neutral smak och fluff. Brödet går att frysa.
Hittat på antligensockerfri
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 |
31 |
||||||
|