Direktlänk till inlägg 16 januari 2018
Du behöver:
ca 18 st
200 g sockerkakor
2 msk konc apelsinjuice
150 g mörk choklad
ca 5 droppar arraksarom
200 g marsipan
1 äggvita
Gör så här:
Riv sockerkakan i mindre bitar, blanda i en bunke med apelsinjuice, 50 g riven mörk choklad och arraksarom till en fast smet. Forma två rullar av smeten. Kavla ut marsipanen tunt och rulla in smeten. Pensla på ett tunt lager äggvita för att fästa ihop marsipanen. Smält chokladen i vattenbad. Skär rullarna i bitar och doppa i chokladen. Förvara i rumstemperatur.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
|||
29 |
30 |
31 |
|||||||
|