Direktlänk till inlägg 18 december 2016
Du behöver: 1 rödlök
1 sköljd och strimlad purjolök
2 msk olja
1 burk fiskbullar i buljong (à 375 g)
1 l vatten
1 fiskbuljongtärning
1 paket saffran (à 1/2 g)
1 dl snabbris
salt och peppar
1 dl crème fraiche
ostgratinerat bröd
Gör så här:
Skala och hacka rödlök. Fräs den tillsammans med purjolök i olja i en gryta stor nog för soppkok. Grönsakerna ska bara bli glansiga, de får inte ta färg.
Tillsätt fiskbullar, vatten, fiskbuljongtärning, saffran och snabbris. Koka upp. Salta och peppra. Rör ner crème fraiche. Servera med ostgratinerat bröd.
Hittat på ICA
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 |
|||
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
||||
|