Direktlänk till inlägg 20 december 2016
Du behöver: 1 rödlök
1 apelsin
400 g skuren rödkål
2 dl rött vin eller rött matlagningsvin
1 tsk kakao- chilikrydda
1 kanelstång
skal och saft från 1 citron
3 msk honung
salt
Gör så här:
Skala och skiva löken. Skölj apelsinen, riv det yttersta av skalet och pressa ur saften.
Koka upp rödkål, lök, apelsinsaft, vin, kakao-chili och kanelstång. Koka sakta tills nästan ingen vätska återstår. Rör om då och då.
Skölj citronen, riv det yttersta av skalet och pressa ur saften. Smaksätt med apelsin- och citronskal, honung, några droppar citronsaft och salt.
Hittat på ICA
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 |
|||
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
||||
|