Direktlänk till inlägg 23 december 2016
Du behöver:
4 - 4 1/2 msk grovkorning söt senap
2 äggulor
1 kokt skinka (à 3-3 1/2 kg)
1 - 1 1/2 msk ströbröd
2 dl blandade färska örter (t ex gräslök, persilja, basilika, timjan)
1 dl matolja
Gör så här:
Sätt ugnen på 200°C.
Rör samman senap och äggulor till en smet. Bre den över den kokta skinkan. Sikta över ströbrödet.
Mixa örter och olja väl i en mixer. Bre örtoljan över skinkan. Griljera skinkan i 10-15 minuter. Ös örtoljan över skinkan några gånger under tiden i ugnen.
Hittat på ICA
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 |
|||
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
||||
|