Direktlänk till inlägg 3 januari 2017
Du behöver:
Tomatsås
1/2 förp stjälkselleri (à 450 g)
1 röd peppar
1 msk olivolja
1 vitlöksklyfta
1 burk körsbärstomater (à 400 g)
salt och peppar
Couscous
65 g babyspenat
4 port couscous
1/2 kruka persilja
1 citron
Halloumi
400 g halloumiost
1 tsk olja
300 g svarta oliver
Gör så här:
Tomatsås: Ansa och skiva sellerin. Dela, kärna ur och strimla chilin.
Fräs grönsakerna mjuka i olivoljan i en kastrull. Pressa i vitlöken. Häll på tomaterna och låt sjuda ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
Couscous: Mixa spenat och couscous i en matberedare. Koka couscousen enligt anvisningen på förpackningen.
Hacka persiljan och riv skalet av citronen.
Halloumi: Skiva och stek halloumin i oljan i en stekpanna.
Låt oliverna rinna av.
Vänd ner citronskalet och persiljan i couscousen och fluffa upp den med en gaffel. Skär resten av citronen i klyftor.
Servera couscousen med tomatsås, halloumi, oliver och citronklyftor.
Hittat på ICA
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 |
31 |
||||||||
|