Direktlänk till inlägg 11 januari 2017
Onsdag
Du behöver:
4 portioner
200 g svamp, skivad
2 msk smör
200 g cream cheese, max 12 %
1 vitlöksklyfta
1 msk hackad rosmarin
8 små vetetortillas à 25 g
100 g babyspenat
50 g riven ost
salt och svartpeppar
1 msk olivolja
Till Servera
blandsallad, 400 g
1. Stek svampen i smör i några minuter.
2. Blanda färskosten med vitlök och hackad rosmarin. Fördela blandningen på ena halvan av bröden tillsammans med svamp och spenat. Strö över ost och salta och peppra.
3. Vik ihop bröden på mitten och stek dem i lite olja i 1–2 minuter på varje sida.
4. Halvera och ät tillsammans med en god grönsallad.
370 kcal/portion
Hittat på MåBra
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 |
31 |
||||||||
|