Direktlänk till inlägg 2 november 2016
Du behöver:
4 msk chiafrön
0.5 tsk vaniljpulver
1 msk flytande honung
3 dl mandelmjölk eller annan mjölk
4 dl naturell yoghurt
100 g färska hallon
100 g färska blåbär
Blanda chiafrön med vaniljpulver, honung och mjölk. Låt stå 30 min i rumstemperatur. Rör om och ställ in i kylen att svälla minst 6 tim.
2Varva yoghurt, chiapudding och mosade bär i bägare. Toppa gärna med hela färska bär.
Hittat på Coop
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | |||||||
|