Direktlänk till inlägg 12 november 2016
2 bakpotatisar
500 g vegetarisk pytt
1 msk olja
1 tsk timjan
salt och peppar
500 g grillkorv
1 msk riven pepparrot
2 dl crème fraiche
1/2 ask krasse
1 huvudsallad
Gör så här:
Sätt ugnen på 225°C och sätt in en plåt.
Rotfruktspytt: Skala och skär potatisarna i tärningar.
Blanda alla rotfrukter med olja, timjan, salt och peppar. Häll över allt på den varma plåten och sätt in mitt i ugnen ca 15 minuter.
Skär korven i bitar, lägg dem på plåten med rotfrukterna och tillaga ytterligare ca 10 minuter.
Pepparrotskräm: Skala och riv pepparroten. Blanda den med crème fraiche, smaka av med salt och peppar. Klipp krassen och rör ner den i krämen.
Till servering: Ansa salladen och skär i bitar.
Servera pytten med pepparrotskrämen och salladen.
Hittat på Ica
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | |||||||
|