Direktlänk till inlägg 13 november 2016
Du behöver:
4 port ris
1 gul lök
2 röda paprikor
550 g nötkorv
1 msk olivolja
1 tsk rosmarin
1 tsk timjan
1 burk hela tomater (à 400 g)
2 dl vatten
1 kycklingbuljong (eller motsvarande mängd fond)
salt och peppar
1/2 isbergssalladshuvud
1 ask färsk persilja (à 20 g)
Gör så här:
Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
Skala och hacka löken. Ansa paprikorna och skär i bitar. Skiva korven. Stek löken och korven i olivoljan i en stekpanna. Lägg över i en kastrull.
Tillsätt paprika, örter, tomater, vatten och smulad buljongtärning. Låt koka några minuter. Smaka av med salt och peppar.
Skär salladen i bitar. Servera gärna med en vinägrett.
Hacka persiljan och vänd ner i grytan. Servera med ris och sallad.
Hittat på Ica
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | |||||||
|