Direktlänk till inlägg 13 november 2016
Du behöver:
3 dl naturella, osaltade cashewnötter
2 - 3 dl vatten
1/2 tsk vaniljpulver
3 msk agavesirap
Gör så här:
Blötlägg cashewnötterna minst 4 timmar. Häll av vattnet.
Lägg nötterna i en blender eller matberedare. Mixa nötterna fint. Tillsätt vattnet, lite i taget, till en önskad konsistens under fortsatt mixning. Det ska bli en slät sås.
Rör ner vaniljpulver och agavesirap. Servera till smulpaj eller andra söta desserter och bakverk.
Hittat på Ica
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | |||||||
|