Direktlänk till inlägg 26 oktober 2016
Du behöver:
1 liter KeldaTexmex tomatsoppa1 kycklingbröstfilé à 150 g
1 krm salt
2 msk ASmör-&rapsolja1 burk kokta kidneybönor à 400 g
20 nachos chips
2 dl riven ost texmex
Sätt ugnen på 250°. Skär kycklingen i små bitar. Salta och stek bitarna i smör-&rapsolja ca 3 min. Skölj bönorna. Fördela kyckling och bönor i 4 ugnssäkra skålar. Värm soppan och häll i skålarna. Toppa med nachochips och ost. Gratinera i mitten av ugnen ca 3 min. Servera gärna med en råkostsallad.
Hittat på Arla
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 | 18 |
19 |
20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|