Direktlänk till inlägg 29 oktober 2016
Du behöver:
600 g fiskfiléer t ex sej eller hoki
2 vitlöksklyftor
3 paprikor i olika färger
2 purjolökar
Svenskt Smör2 dl vatten
2 dl vispgrädde2 tärningar fiskbuljong
4 msk sweet chilisås
½ tsk salt
bröd
Skär fisken i 3 cm stora bitar. Skala och hacka vitlöken. Kärna ur paprikorna och skär dem i bitar. Grovstrimla purjolöken. Fräs grönsakerna i smör i en stor gryta tills de är mjuka, ca 5 min. Häll i vatten och grädde. Tillsätt buljongtärningar och sweet chilisauce. Låt det koka upp. Smaksätt med salt. Lägg i fisken och låt det sjuda 3-5 min. Servera med bröd.
Servera med kokt ris.
Hittat på Arla
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 | 18 |
19 |
20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|