Direktlänk till inlägg 30 oktober 2016
Du behöver:
600 g torskrygg
1 palsternacka
2 morötter
150 g färskost naturell1½ msk pesto
1 tsk salt
pressad saft av 1 citron
75 g sockerärter
65 g rucola
2 msk svarta sesamfrön
1 krm vitpeppar
3 dl basmatiris
Börja med att koka riset enligt anvisning på förpackningen. Sätt ugnen på 150°. Skala rotfrukterna, lägg en morot åt sidan. Grovriv resten och rör ihop med färskosten och peston. Klicka röran mitt på 4 ark bakplåtspapper. Lägg på fisken. Salta och häll över hälften av citronsaften. Vik ihop och vrid ändarna till paket. Baka fisken i mitten av ugnen ca 20 min. Gör långa remsor av moroten med en potatisskalare. Strimla sockerärterna. Blanda morot, sockerärtor, rucola, sesamfrön, vitpeppar och resten av citronsaften. Servera till fisken.
Hittat på Arla
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 | 18 |
19 |
20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|